Moottoreiden tehonlisäykset kaikkiin merkkeihin Espoossa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Autotalo Debil toteuttaa ainutlaatuiset moottoreiden tehonlisäykset kaiken merkkisiin autoihin Espoossa. Saat kauttamme myös muut huoltopalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Shark Performancen moottoreiden ohjelmistopäivitykset meiltä!

Toteutamme Shark Performancen moottoreiden ohjelmistopäivitykset autoon kuin autoon, merkistä riippumatta. Erikoisosaamista asentajiltamme löytyy Volvon lisäksi Audista, Volkswagenista, Seatista sekä Skodasta, mutta muidenkin merkkien tehonlisäykset sujuvat meiltä takuulla laadukkaasti.

Moottorin tehoa lisäävällä ohjelmoinnilla autostasi saadaan sen parhaat ominaisuudet irti, esimerkiksi ohituskiihtyvyys paranee huomattavasti! Etenkin diesel-moottoreiden osalta ohjelmointi tarkoittaa usein myös pienentynyttä polttoaineen kulutusta.

Moottorin ohjelmoinnilla auton parhaat ominaisuudet käyttöön

Useat moottorit ovat rakenteellisesti täysin identtisiä, mutta tehoversioita on useita. Eri tehoversioissa saatetaan myös käyttää mm. samoja jarruja sekä alustan ja voimansiirron osia.

Esimerkiksi Volvo S60 2.4d 92kW / 300Nm, 2.4D 120kW / 340Nm ja D5 136kW / 400Nm ovat keskenään identtisiä moottoreita. Tehoerot on tehtaalla saatu aikaiseksi muokkaamalla moottorin ohjainlaitteen ohjelmistoa.

Ohjelmointi tapahtuu vuosimallista 2000 eteenpäin pääsääntöisesti ajoneuvon OBD-portin kautta tai suoraan moottorinohjainlaitteen liittimestä ohjelmoimalla. Aikaa toimenpide vaatii normaalisti puolesta tunnista pariin tuntiin. Vaivattomalla, mutta erikoisosaamista vaativalla toimenpiteellä on suuri vaikutus moottorisi ominaisuuksiin.

Ajoneuvon mahdollinen muutoskatsastustarve & muut vaatimukset tieliikennekäyttöä varten on ajoneuvon omistajan selvitettävä katsastusasemalta ennen teho-optimointia.

Tutustu tästä tehonlisäyksien esimerkkihinnastoon